Ajánlatok


A lenti árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és egyes esetekben a szerzői jogdíjakat, illetve útiköltségeket (melynek díja; Szegedtől számítva 100 ft/km) nem tartalmazzák. Az ár változtatás jogát fenntartom.

Néhány gondolat...

Hogyan fotózok?

Többnyire természetes fényekkel dolgozom, így a fotók hűen adják vissza a hangulatot. A természetes fény olykor kicsit kevesebb, ezért magasabb érzékenységet használok, ezáltal a fotóim textúráltabbak lesznek. Szín és tónuskorrekciót végzek a képeken, így igyekszem egyedivé tenni a hangulatot. Nem retusálok szeplőket, ráncokat, anyajegyeket, testi adottságokat, fontosnak tartom a természetességet, az adott karakter vonásainak megőrzését. Az elkészült képek között színes és fekete-fehér képek vegyesen találhatóak, téma és kompozíciótól függően.

Mikor kapod meg a fotókat?

Esküvői anyagok esetében 6 héten belül kapsz egy jelszóval védett, online galériát, mely tartalmazza az elkészült képeket tematikusan csoportosítva. A galériából letölthető az összes fotó, de akár meg is oszthatod másokkal. Egyéb anyagokat 8-14 munkanapon belül készítem el.

Hogyan győzödj meg arról, hogy én vagyok a Te embered?

Tanácsolni szoktam, hogy ne csak egy best-of válogatás alapján válassz fotóst! Kérj be több, teljes anyagot 1-1 fotográfustól és nézd végig az egész beszámolót az adott eseményről, vagy témáról. Örömmel küldök e-mailben további anyagokat melyek segítségével könnyebben tudsz dönteni.

További kérdéseid vannak?

Ha valamire itt nem kaptál választ, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a hello [@] andrasvas.com e-mail címen.

Esküvő - Basic

290.000 FT

Max. 8 óra rendelkezésre állás, min. 500 db szín és tónuskezelt fotóval. Szertartás(ok), csoportképek, kreatív (aznap), vacsora, buli (max. 0:30-ig) megörökítése. 1 éves saját online galéria.

Esküvő - Standard

320.000 Ft

Max. 10 óra rendelkezésre állás, min. 600 db szín és tónuskezelt fotóval. Készülődés, szertartás(ok), csoportképek, kreatív (aznap), vacsora, buli (max. 0:30-ig) megörökítése. 1 éves saját online galéria.
+ Keményborítós, prémium fotókönyv.

Esküvő - Premium

350.000 Ft

Max. 12 óra rendelkezésre állás, min. 700 db szín és tónuskezelt fotóval. Készülődés, szertartás(ok), csoportképek, kreatív (aznap), vacsora, buli megörökítése. 1 éves saját online galéria.
+ 50 perces jegyes fotózás
+ Keményborítós, prémium fotókönyv

Esküvő - Kreatív (eltérő napon)

35.000 Ft

Max. 90 perces kreatív fotózás, az esküvőt követő hetekben, közösen egyeztett külső helyszínen, 30-40 db szín és tónuskezelt fotóval.
Csak esküvői csomag mellé foglalható!

Páros • Jegyes

50.000 Ft

Max. 90 perces fotózás, 50-60 db szín és tónuskezelt fotóval, egy vagy akár két külső helyszínen, 1 éves saját online galériával.

Instant

45.000 Ft

1 óra fotózás stúdióban vagy kültéri helyszínen. Legjobb választás termék, enteriőr, étel, vagy céges fotózásokhoz. Minden további megkezdett óra 25.000 Ft.

Portré

45.000 Ft

Max. 90 perces, kültéri lifestyle portré sorozat, 30-40 db szín és tónuskezelt fotóval.

Családi

55.000 Ft

Max. 90 perces, kültéri lifestyle családi sorozat, akár több helyszínen is, 50-60 db szín és tónuskezelt fotóval.

Az árak magyar forintban értendők és kijelentem, hogy AAM vállalkozó vagyok, melyre tekintettel a díjakat ÁFA összege nem terheli.

Készen állsz, kezdhetjük?