Helló, Vas András vagyok...


...36 éves UI és UX tervező, fotográfus apuka. Álmom volt ez a szakma, ezért 2006-ban Szegedről Budapestre költöztem, hogy mielőbb tapasztalatot tudjak szerezni szabadúszóként: főként budapesti események, a divatvilág, a lifestyle, és a nyüzsgő éjszakai élet került az objektívem elé, de termékeket is imádok lencsevégre kapni.

2012-ben egy kihívás Németország és Luxemburg határvidékére csábított, a magyar tulajdonú LiveJasmin márka- és kommunikációs dizájnere lettem a Docler Holding központjában. Úgy éreztem, kell a külföldi tapasztalat, hogy egy ügyfélnek azt tudjam mondani: bármilyen helyzetben feltalálom magam.

Időközben kiforrt a saját, egyedi stílusom, amit többek között a berlini Fashion Week-en, Münchenben, Kölnben és Düsseldorfban is kamatoztattam lifestyle- és kampány fotózásokon – először a SNKRHDS blog, majd a Nike, az adidas, a Heimplanet, a Bellroy, a Converse, a Hypebeast, az asphaltgold és a DSTNCT felkérésére.

Tudom, mit és hogyan szeretnék elmesélni a képeimmel. Akár analóg felvételekkel is, olykor elmerülök egy-egy hangulatban, színvilágban, érzésben. Vagy csak Szegeden barangolva keresek új inspirációt, hiszen 2017 óta újra szülővárosomban dolgozom UI/UX tervező grafikus és fotográfusként.

Vas András, UI/UX tervező és fotográfus 2023. februárja

Follow me on Instagram


@vas.andras