Szolgáltatások


Korlátozott számú időpontokkal rendelkezem az adott évre. Így tudom magabiztosan vállalni azt, hogy olyan módon örökítem meg az adott eseményt, vagy témát, amely mind a minőséget, mind az egyediséget hangsúlyozza, és évtizedek múltán is időtálló lesz.


Egymást követő hétvégére nem vállalok egész napos esküvőket. Számomra fontos, hogy át tudjak szellemülni, felkészülten és kipihenten érkezzem meg Hozzátok.

"A mások boldogsága jó befektetés."

Émile Zola


Esküvő


350.000 Ft-tól

Legyen szó rövid, intimebb ceremóniáról, 6-8 órás eseményről, teljes napos esküvőről, vagy célesküvőről a világ bármely pontján – minden történet Rólatok szól.

Páros & Jegyes


70.000 Ft-tól

Kapjuk el együtt szerelmetek varázsát egy külső helyszínen zajló páros vagy jegyes fotózáson.

Családi


80.000 Ft-tól

Éljetek át egy közös családi élményt, ahol kevés instruálás mellett, spontán örökítem meg az őszinte és valódi pillanatokat.

Portré


55.000 Ft-tól

Személyre szabott, természetes portré, akár kültéren vagy stúdióban.

Gasztronómia


Egyedi díjszabás

Teljes kiszállással és professzionális stúdió felszereltséggel gondoskodom a kulináris csendéletek tökéletes megjelenítéséről.

Mikor fogtál utoljára fényképet a kezedben?

A nagy digitalizációban ne feledkezzünk meg a kézzel fogható dolgokról sem! Rendeljetek egyedi tervezésű, keményborítós, prémium fotókönyvet az elkészült galériátokból, hogy bármikor könnyedén le tudjátok venni a polcról a kedvenc pillanatokat.

Fotókönyv

További kérdéseid vannak?

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.